facebook tracking

#WORKSOMEWHEREAWESOME

Hvem kan vel bedre fortelle hvordan det er å jobbe i Amesto enn medarbeiderne selv? Se videofilmene og bli bedre kjent med oss.

Bli kjent med noen av de ansatte i Amesto.

Vi søker de klokeste hodene med de varmeste hjertene.

"Det jeg setter aller størst pris på med Amesto er at vi har med hodet og hjerte hele veien. Vi har, og søker etter, de klokeste hodene med de varmeste hjertene. Hos oss er det mer enn et slogan, det er noe vi mener genuint og lever etter – fra eierne som går foran som gode eksempler til hver og en av oss".

Tone Dahl Leder, Customer Value Team.

#familybusiness #askmore #verdiskapere

Employee Net Promotor Score & Equality Check

Vi tror at engasjerte medarbeidere tjener kundene bedre. Vi har det mer gøy på jobben når vi er engasjerte – og når vi har det godt, tjener vi kundene våre bedre. Jammen er det ikke uvanlig at engasjementet på jobben smitter over på venner og familie også. Et høyt jobbengasjement er altså vinn-vinn for alle!  

Engasjement er ferskvare – det er noe vi må jobbe med hele tiden. Derfor tar vi pulsen på organisasjonen hver måned slik at alle har mulighet til å si fra, helt anonymt, hva som er bra og hva som ikke fungerer. Så bruker vi tid til å diskutere hva som kan gjøres for å forbedre oss.  Både vi som jobber her og tidligere kollegaer kan gi anonyme tilbakemeldinger på EqualityCheck.it som er en nettside der man kan vurdere hvor likestilt arbeidsplassen. Det gir god mening å bruke tid på nettopp slike ting – vi skal tross alt bygge Awesome Place to Work.

Engasjement har den unike egenskapen at det smitter.

eNPS
Equality check

Amesto er en fantastisk arbeidsplass!

Jag gillar att jobba på Amesto för den varma och familjära känslan som genomsyrar allt vi gör. Den återfinns i såväl relationerna till kollegorna som till våra kunder. Vi bryr oss om varandra på riktigt och sporrar varandra till att bli bättre varje dag.

Lisa Magnusson Verksamhetskonsult

Jeg liker å jobbe i Amesto fordi jeg får gleden av å jobbe med dyktige mennesker og fordi disse dyktige menneskene ikke bare er kollegaene mine, men også vennene mine. I Amesto er det rom for å legge opp sin egen arbeidsdag, rom for å være sosial i løpet av arbeidsdagen og rom for å være seg selv. Arbeidsdagene i seg selv er utfordrende, med nye og spennende prosjekter hvor vi samarbeider på tvers av og internt i team.

Marte Hoff Fagkonsulent Visma.net ERP

.. flere ord fra våre ansatte

Jeg kan lide at arbejde i Amesto fordi jeg værdsætter at arbejde i et arbejdsmiljø hvor det er tydeligt at alle mine kollegaer er engageret og dedikeret – det er tydeligt at alle vi i Amesto er her fordi vi brænder for det vi laver. Amesto giver rum til at tænke selvstændigt, for mig er det vigtigt at jeg altid ved jeg har opbakning til de beslutninger jeg tager – jeg føler frihed til altid at kunne træffe den beslutning der bidrager til glade og tilfredse kunder. I dagligdagen bliver der fokuseret på løsninger. Uanset om det gælder arbejdsopgaver eller udfordringer med at få arbejde og privatliv til at hænge sammen så bliver der altid tænkt i løsninger.

Dennis Mørch Forretningskonsulent

Jeg liker å jobbe i Amesto fordi jeg trives veldig godt både med kollegaer og med kundene våre. Jeg har jobbet i Amesto i 16 år og har hatt flere forskjellige roller. Fellesnevner er at det er mange spennende oppgaver og utfordringer. Og jeg opplever at jeg lærer noe nytt hver dag.

Bente Finstad Service Manager

Jeg kan godt lide at arbejde hos Amesto, da arbejdet giver masser af udfordringer med mulighed for personlig og faglig udvikling. Amesto har høj integritet med fokus på medarbejdere og corposrate social value. Hos Amesto møder jeg fagligt kompetente og ganske fantastiske kollegaer, og jeg glæder mig dagligt til at skulle på arbejde

Linda Juul Marketingansvarlig

Det er mange grunner til at jeg er stolt over å jobbe i Amesto. At vi etterlever verdiene våre, har sterkt fokus på kundene, mange faglige utfordringer, utviklingsmuligheter og dyktige kollegaer. Vi har fleksibilitet til selv å organisere arbeidsdagen. Amesto er et modig nordisk konsern som ligger i front!

Laila Elisabeth Svardal Leader Customer Experience & Services Nordic

Møt Thor Spandow grunnlegger av Amesto

 

Life is Now. Work Somewhere Awesome.

Helt ærlig. Det spiller en rolle hvem du jobber med og at det er gøy å være sammen. Fra store kick-offs, til hverdagsmoro - vi liker å ha det gøy sammen! Vil du jobbe et sted hvor du kan være deg selv fullt ut, skape verdi for kundene og bidra til Nordens beste arbeidsmiljø? Da bør vi bli kjent!

Nysgjerrig? Se ledige stillinger her!
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor